Informatieavond 27 maart 2007

Geplaatst op: 14 mrt 2007

Betreft: Informatie avond "Aardgasbuffer Zuidwending"

Geachte heer, mevrouw,

Zoals u van ons gewend bent, organiseren wij elk half jaar een informatie bijeenkomst over het project "Aardgasbuffer Zuidwending".
Na de bezichtiging en de aansluitende informatie avond in september vorig jaar, organiseren wij wederom een informatie avond, en wel op

Dinsdag 27 maart 2007 in “De Wending”, Zuidwending 199.

De voorlichtingsbijeenkomst begint om 20.30 uur, de koffie staat vanaf 20.00 uur klaar. Rond 21.30 uur willen we de avond afronden.

We zullen u onder meer informatie verstrekken over de activiteiten die de komende maanden zullen plaatsvinden, maar eveneens terugblikken op datgene wat inmiddels is gerealiseerd.
Belangrijke onderwerpen zijn natuurlijk de bouwactiviteiten, maar ook de booractiviteiten, die u ongetwijfeld heeft opgemerkt. Tevens willen wij u iets vertellen over een beperkt seismisch onderzoek dat wij in april zullen laten uitvoeren om de vorm van de zoutdome preciezer vast te kunnen stellen. Ook willen we een toelichting geven op de routes van het bouwverkeer.
Natuurlijk zijn verschillende betrokkenen zoals de projectleiders aanwezig om antwoord te geven op uw vragen.

Graag tot ziens op dinsdag 27 maart a.s.

Met vriendelijke groet,

Wim Wes
Project directeur
Aardgasbuffer Zuidwending

P.S. : Meer informatie over de aardgasbuffer, inclusief informatieve foto's, vindt u op de geactualiseerde website: www.aardgasbufferzuidwending.nl

Meer nieuws