Uitnodiging "Open Huis" Aardgasbuffer Zuidwending d.d. 23 oktober 2008

Geplaatst op: 04 okt 2008

Geachte mevrouw, mijnheer,

Graag nodigen wij u en uw huisgenoten uit voor het "Open Huis" op het bouwterrein van de Aardgasbuffer Zuidwending, op donderdag 23 oktober 2008. Wij combineren onze gebruikelijke, halfjaarlijkse informatieavond met een bezichtiging van de bouwactiviteiten.

Het programma begint om 16.30 uur, maar u bent van harte welkom vanaf 16.15 uur. Koffie en thee staan dan voor u klaar. Het totale programma duurt ongeveer anderhalf uur, waarbij een korte stand van zaken en een vooruitblik worden gegeven, gevolgd door een bezoek aan de Gastechnische Installatie.

U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein aan de Zoutweg, ongeveer 200 meter afstand van het veldkantoor en de ontvangstruimte “De Zoutkoepel”. Als u op de fiets komt, kunt u uw fiets vlakbij het veldkantoor stallen.

U kunt zich aanmelden via de bijgesloten antwoordkaart (s.v.p. voor maandag 20 oktober) of via de website van de Aardgasbuffer Zuidwending www.agbzw.nl. Op de website kiest u dan voor de knop "contact" (linkerkolom), vervolgens klikt u op e-mail en geeft u uw naam, adres op en het aantal personen waarmee u wilt komen.

Wij heten u graag van harte welkom op donderdag 23 oktober aanstaande.

Deze uitnodiging is bestemd voor de Omwonenden Aardgasbuffer Zuidwending (Ommelanderwijk, Zuidwending en de Pekela's).

Met vriendelijke groet,

Wim Wes en Rob van Gemert
Directie Aardgasbuffer Zuidwending

Meer nieuws